Why

Ondernemen is een avontuur dat soms gepaard gaat met vallen en opstaan. Het is een proces dat jou, als het goed is, steeds iets sterker maakt.

Lineke heeft dat in de afgelopen 12,5 jaar zelf ondervonden. Maar wat had ze graag iemand naast zich gehad om op niveau mee te sparren. Een professional in de beautybranche met een berg ervaring, die haar had kunnen helpen om de juiste stappen in de juiste volgorde te zetten. Dan had ze haar doelen sneller kunnen bereiken.

Blossom Bloom Bliss | Business Program & Advice

Niet gemiddeld zijn

Natuurlijk heb je als ondernemer je eigen kring. Je familie, vrienden, collega-ondernemers, vakbladen, leveranciers, een vakbond en je accountant. Deze bronnen zijn van groot belang bij het maken van je plannen. Echter is de input die zij geven niet specifiek genoeg om het allerbeste uit jouw ideeën en doelen te halen. Meestal wordt er een gemiddelde geschetst van de bedrijfstak waarin we ondernemen. En dat is nou precies waar je níét naar op zoek bent! Als ondernemer in het beautyvak moet je niet gemiddeld zijn, maar ergens in uitblinken, ergens heel duidelijk voor staan.

Met haar specifieke kennis van de beautybranche kan Lineke jouw businessbuddy zijn die je op het goede spoor zet. In alle fasen van je onderneming. Zo kan jij de beste, gelukkigste ondernemer in jouw beautyniche worden!

Blossom

bloei, het ontluiken van de knop, de start van je onderneming – visie en strategie

Bloom

groei, je onderneming bloeit en groeit – structuur en organisatie

Bliss

geluk, herstructureren voor de juiste balans en dat beetje gelukzaligheid dat iedere ondernemer nodig heeft en verdient

BUILD YOUR BUSINESS / PROFIT FROM YOUR PASSION / LIVE YOUR DREAM